Dear Brothers and Sisters,

It is with sadness that we inform you of the passing of Almar7om, Alma2souf 3ala Shababih, Walid Wafic AbouChacra. Mr. AbouChacra passed away Thursday July 14th in Woodbridge, Ontario, after a short battle with illness. He was 56 years old. Mr. AbouChacra is survived by his wife Nahla AbouChacra, his Daughter Sera, his father Mr. Wafic AbouChakra, his mother Mrs. Soumaya AbouChakra, his sister Randa Abdul-Samad (widow of Dr. Walid Abdul-Samad), and his sister Rola Abou-Chacra (wife of Mr. Badr AbouChakra). All residing in Woodbridge, Ontario, Canada.

بسم الله الرحمن الرحيم
بمزيد من الأسى واللوعة ننعي اليكم المأسوف على شبابه المرحوم وليد وفيق أبو شقرا.السيد أبو شقرا توفي يوم الخميس في 14 تموز 2016 في وودبريدج أونتاريو عن عمر يناهز ال 56 سنة بعد صراع قصير مع المرض…
عائلة الفقيد في تورنتو:
زوجته السيدة نهلة أبو شقرا,ابنته سارة.والده السيد وفيق أبو شقرا ,والدته السيدة سمية أبو شقرا.شقيقته السيدة رندا عبد الصمد ( أرملة الدكتور وليد عبد الصمد ) وشقيقته رولا أبو شقرا  ( زوجة السيد بدر أبو شقرا ).
تتقبل عائلة الفقيد التعازي يوم الأثنين الموافق في 18 تموز 2016 من الساعة السادسة الى التاسعة مساء وتبدأ مراسيم الدفن يوم التلاثاء في 19 تموز 2016 الساعة العاشرة صباحا على العنوان التالي:
Glenn Oaks Memorial Funeral Home
3164 Ninth Line, Oakville, Ontario L6H 7A8
رحمه الله ولكم من بعده طول البقاء

Best Regards,
CDS Board Members

Al3awad Bisalamitkon Almar7om Walid Wafic Abouchakra‏‏ 

Post navigation