Dear Brothers and Sisters,

 • It is with Sadness that we inform you of the passing of Almar7oom, Rafic Farhan Al Halabi ( Abou Nidal). Mr. Al Halabi passed away in Lebanon, Dec 28, 2016. He was 68 years old. His wife: Nahila Ghazeli. His children: Nidal, Nizar, Bushra engaged to Mr. Zaid Al Halabi and Zoha, married to Mr. Souhail Al Halabi ( Living in Mississauga, Ontario).
  The family will be accepting condolences on Sunday January 29,2017 from 5:00pm to 7:00pm at The Druze House.

   

 • بسم الله الرحمن الرحيم 
  بالرضى والتسليم انتقل الى رحمته تعالى المرحوم أبو نضال رفيق فرحان الحلبي بتاريخ ٢٨ كانون الاول ٢٠١٦ عن عمر يناهز ٦٨ عاماً
  الآسفون زوجته نهيلة غزالة و أبنائه نضال، نزار،بشرى خطيبة زيد الحلبي (الكفير حاصبيا, لبنان) و زهى زوجة سهيل هاني الحلبي (ميسيساغا أونتاريو)…تُقْبَل التعازي في الجمعية الدرزية الكندية يوم الأحد بتاريخ ٢٩ كانون الثاني ٢٠١٧ من الساعة ٥ حتى الساعة ٧ مساءً
  له الرحمة ولكم من بعده طول البقاء

العوض بسلامتكم
انا لله وانا اليه راجعون

CDS Board of Directors

EL3awad bsalametkoum,Almar7oom Rafic Farhan Al Halabi (Abou Nidal)

Post navigation